Wat is Biodanza?

 

 

 

Biodanza is de dans van het leven. Iedereen kan het, je hoeft er niet voor te kunnen dansen. We dansen op ons gevoel, vanuit ons binnenste. We laten ons meenemen door de muziek, het contact met jezelf en met de groep.

 

Bart en Jolanda starten in Eindhoven een nieuwe Biodanzagroep op de woensdagavond.

De wekelijkse workshops beginnen met actieve oefeningen die de vitaliteit en vreugde stimuleren. In de tweede helft van de workshop worden de oefeningen rustiger, zodat je lichaam ontspant en nieuwe ervaringen kan opdoen. Tijdens de workshops praten we niet, zodat het hoofd rust krijgt en we het lichaam de kans geven om nieuwe positieve ervaringen op te doen.

 

Iedereen kan aan de workshops meedoen vanuit zijn eigen mogelijkheden. In de wekelijkse workshops bouwen we met respect en plezier een vertrouwde band met elkaar op. Je leert eerst te voelen wat je doet en stapsgewijs daarna te doen wat je voelt. Het gezonde deel in je wordt versterkt, de verbinding tussen denken, voelen en doen wordt hersteld. Je wordt gaandeweg vrijer, spontaner en vrolijker. Creatiever, vitaler en je kan beter de verbinding met jezelf voelen en met de anderen. Biodanza werkt door in je dagelijkse leven.

 

Biodanza is het herontdekken van wie jij werkelijk bent. Door middel van muziek, beweging en de groep.

 

We dansen/bewegen op leuke wereldmuziek. Van Jazz tot stevige rock. Van Latijns-Amerikaanse tango tot Weense wals. De muzieknummers zijn zorgvuldig uitgekozen door experts op het gebied van muziek en beweging.

 

Wil je nog meer info, kijk dan eens op de site Biodanza.nl